Facebook Instagram Telegram Whatsapp Viber

Racordarea la rețea și instalarea panourilor fotovoltaice «la cheie»

Conectarea energiei electrice de la stâlp la casă sau la terenul pentru construcții. Instalarea panourilor solare și a sistemelor On-Grid / Off-Grid / Hybrid. În Chișinău și toată Moldova.

25 ani

Garanție de
producător

Gratuit

Deservirea
sistemului

5-7 ani

Rambursare
panouri

Cât costă?

Oferim o gamă completă de servicii, ținând cont de nevoile și dorințele individuale a clientului. Prin urmare, costul final depinde de amploarea proiectului și complexitatea lucrărilor.

Prețul
panourilor fotovoltaice
de la 550€/kW
Prețul
racordării la rețea
de la 12 000 lei

Sistem fotovoltaic On-Grid pentru casă

Instalarea unui sistem fotovoltaic conectat la rețea (On-Grid) permite reducerea costurilor de energie electrică, iar electricitatea în exces poate fi vândută rețelei publice.

Montarea
invertorului
Instalarea
acumulatoarelor
Peste 8 ani de experiență

Garantăm calitatea și fiabilitatea serviciilor.

Lucrăm strict conform contractului

Toate lucrările sunt efectuate în conformitate cu contractul.

Avem materiale proprii

Livrăm propriile materiale care au certificate.

Racordarea la rețea electrică preț

Racordarea la rețea electrică include multiple etape: de la obținerea condițiilor tehnice până la încheierea contractului de furnizare a energiei electrice. Compania noastră preia toate responsabilitățile legate de obținerea și întocmirea documentelor necesare, precum și de efectuarea tuturor testelor și verificărilor necesare. Folosim doar materiale de calitate și echipamente moderne.

Racordarea la rețea electrică preț de la 12 000 lei.

Instalare panouri fotovoltaice Moldova

Instalare panouri fotovoltaice în Moldova este o soluție excelentă pentru cei care doresc să reducă costurile de energie electrică. Oferim servicii complete pentru instalarea panourilor solare, de la consultanță și proiectarea sistemului până la montare și conectare. Selectăm echipament optim, ținând cont de nevoile dvs. energetice, cu scopul de a asigura eficiența și fiabilitatea maximă a sistemului fotovoltaic.

Montaj sistem fotovoltaic de rețea

Montaj sistem fotovoltaic de rețea vă permite să deveniți mai independent de rețeaua publică de energie electrică și să reduceți semnificativ costurile. Oferim instalații complete, inclusiv configurarea și testarea sistemului, precum și deservirea după punere în funcțiune.